Ons team

#evenvoorstellen Ik ben Mariska, eigenaresse van Bric & Brac en Vide Grenier. Ik verkoop brocante, vintage en industriële woondecoratie. Na een aantal jaar op diverse antiek, brocante markten en fairs te hebben gestaan is het besluit genomen om een winkel te beginnen. Dit is Bric & Brac geworden. Bric & Brac is een shop in shop met meerdere ondernemers. Een fantastisch concept. Daarnaast werk ik 3 dagen per week op een dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. Ook geweldig leuk om te doen. Daarnaast heb ik het druk met de mascotte van de winkel, Abbey. Verderop zal zij zich aan u voorstellen.

#evenvoorstellen Mijn naam is Esther Verhoeven, ik ben gek op spullen met een verhaal en vind het leuk om dingen een tweede leven te geven. Dus ja, ik hou van het verzamelen van leuke (oude) spulletjes om me heen. Aangezien het een beetje een uit de hand gelopen hobby is ben ik blij met de mogelijkheid om nu via Bric & Brac wat van mijn spullen te verkopen, zodat iemand anders er weer van kan genieten. Wat ik verder doe ? Nou, ik heb een Atelier in Roosendaal. CreaVeres, kunst met een knipoog. Daar verkoop ik hobbymaterialen, geef ik workshops en maak ik schilderijen of mixed media projecten, waarbij ik ook weer diverse materialen hergebruik.

#evenvoorstellen Ik ben Bianca, eigenaar van Woonzus en zo. Eén van de ondernemers die mee doet aan het concept van shop in shop bij Bric & Brac. Ik verkoop ook woondecoratie van vintage tot industrieel en alles daartussen. Maar daarnaast heb ik ook als passie om van oude materialen nieuwe ontwerpen te maken voor in huis. Er is hiervan een klein gedeelte al beschikbaar bij Bric & Brac maar er gaan meer items volgen.

#evenvoorstellen Queen’s Brocante Boutique / eigenaar Marionne Konings. Het concept shop-in-shop ken ik al jaren vanuit Engeland. De combinatie tussen verschillende ondernemers maakt het extra leuk. De meeste artikelen zullen Brocante/vintage zijn. Ook ben ik dealer van krijtverf “Craiatieve” & restyle meubeltjes. Zal ook in de winkel op verzoek een demo geven. Daarnaast sta ik ook op Brocante markten & fairs.

#evenvoorstellen Ik ben Abbey. Prinses en mascotte. Tenminste dat zegt de vrouw. Ik weet niet wat een mascotte is, maar het is vast wat leuks. Prinses weet ik wel want ik ben een echte ikwilhetikwilhet prinses. U zult me vaak zien in de winkel want de vrouw kan niet zonder mij. Ik zal u enthousiast begroeten en zal mijn speeltjes laten zien als u in de winkel komt. Dan moet u wel even met mij spelen en mij aanhalen. Want dat wil ik. En als ik het wil.....dan moet het.