de ondernemers

Rose Parquet

 

Wij zijn gespecialiseerd in traditionele parketvloeren. U kunt bij ons terecht voor het leveren, leggen, restaureren en onderhouden van houten vloeren. Daarnaast maken wij meubels op maat, geheel naar uw wens. Ook kunt u bij ons terecht voor interieur werkzaamheden. Bij Rose Parquet staan kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel. Maar ook voor meubels maken en interieurbouw bent u hier aan het juiste adres. Rose Parquet heeft een uitgebreide kennis en veel ervaring om u van een goed advies te kunnen voorzien.

 

www.roseparquet.nl

Woonzus en zo

 

Woonzus en zo staat voor van alles dat met woninginrichting te maken heeft. Momenteel richt Woonzus en zo zich op inkoop en verkoop van woonaccessoires. Dit varieert van antiek tot vintage maar ook items die van oude spullen zijn gemaakt. Zo geven wij oude spullen een 2e leven.

 

 

 

www.woonzusenzo.nl

Van vroeger naar nu

 

Van vroeger naar nu is vooral bedoeld voor mede liefhebbers van spullen die geleefd hebben en die daardoor juist bijzonder zijn. Of het nu vintage, curiosa, brocante, of spullen uit de sixties zijn, iedereen heeft zo zijn favorieten.
Alles zelf houden is geen optie, dus bied ik hier leuke spullen te koop aan, die dan weer naar een andere liefhebber kunnen gaan.

 

Queens Brocante Boutique

 

Queens Brocante Boutique reist zelf af naar Frankrijk en de UK om daar op de lokale brocante markten de leukste woonaccessoires in te kopen. Queens Brocante Boutique reist zelf af naar Frankrijk en de UK om daar op de lokale brocante markten de leukste woonaccessoires in te kopen. Queens Brocante Boutique reist zelf af naar Frankrijk en de UK om daar op de lokale brocante markten de leukste woonaccessoires in te kopen.

 

www.queensbrocanteboutique.nl

Clan-Art

 

Na veel omzwervingen in hobby land bleek dat glas mij het meest bekoorde.

Ik verwerk glas in Tiffany, Glas-in-lood en Glasfusie werkstukken.

 

Kom eens vrijblijvend langs om alles te bewonderen.